Pohoštění, catering

Nejdůležitější otázkou v každodenním pracovním životě je jednoznačně: „Káva?'' Nejpružnější odpověď na tuto otázku najdete ve vaší firemní kuchyňce – bez ohledu na to, zda se jedná jen o malý výklenek s kávovarem, nebo o plně vybavenou kuchyňku pro pohoštění více osob. Zde naleznete veškerý nábytek, který potřebujete pro catering a malé kuchyňky, a také příslušné cateringové vybavení pro vaši firmu nebo kancelář.

Pohoštění a catering – sytí zaměstnanci jsou spokojení zaměstnanci



Ranní káva, malá svačinka o přestávce, něco na obalení nervů před schůzkou: jídlo a pití prostě patří k úspěšnému pracovnímu dni. Díky malým kuchyňkám a cateringovému nebo bufetovému vybavení si můžete ušetřit velké jídelny, překážející čajové kuchyňky a vysílené zaměstnance.




Co je součástí dobrého vybavení pro pohoštění ve firmě?



Mnoho zaměstnanců rádo tráví polední pauzu mimo kancelář nebo dílnu. Tato změna místa je důležitá pro pročištění mysli a nalezení nových perspektiv. Mezitím však potřebují také něco sladkého nebo pití. Pokud nemáte prostor pro pořádnou kuchyňku, můžete si zřídit místo pro setkávání i v dílně nebo výrobní kanceláři s cateringovým vybavením, jako jsou malé kuchyňky. Tyto chytré skříňky nabízejí dostatek prostoru pro kávovar, varnou ploténku a chladničku a také úložný prostor pro osobní oblíbené šálky a zásoby kávy.



Mobilní vozíky s chladničkou přinášejí kuchyňku přímo na pracoviště. Studené nápoje, občerstvení a příbory jsou vždy po ruce – v zasedací místnosti, v prostoru pro návštěvníky, na veletrzích a akcích nebo kdekoli jinde, kde je potřeba občerstvení.




Kam je nejlepší umístit cateringový nábytek ve firmě?



Kromě zřejmých požadavků, jako je přístup ke zdrojům elektrické energie a vodovodní přípojce, je třeba při zařizování cateringového vybavení, například malých kuchyněk, zohlednit také procesní aspekty.



  • Otočné dveře skříňových kuchyněk by se měly dát v místě instalace zcela otevřít, aniž by zakrývaly nebo blokovaly průchod nebo jiné vybavení.

  • Odvod výparů z potravin by měl být co nejsnadnější. V prostorách bez oken nebo přívodu čerstvého vzduchu instalujte další odsávací ventilátory s filtry.

  • Zvolte takový prostor, který umožní umístění sedacích souprav se stoly pro bistro a židlemi v bezprostřední blízkosti.

  • Skříňové kuchyňky odpovídajícím způsobem označte, aby nedošlo k záměně se skříněmi na vybavení nebo nářadí.


Pokud chcete v oblasti pohoštění a cateringu ve vaší firmě udělat velký krok kupředu, je tu pro vás naše projektové plánování. Postaráme se například o naplánování a realizaci kompletních kuchyní, navrhneme stylové odpočinkové zóny a převezmeme jakoukoli další zakázku na vybavení firmy vstřícné k zákazníkům i zaměstnancům. Pokud máte jakékoli dotazy k tomuto tématu nebo k našemu sortimentu, stačí nás kontaktovat.